Translate

1 Eylül 2013 Pazar

kislik kolay domates sosu



Bugunlerde cogu evde bu goruntu hakimdir herhalde . Biz bu sene bir degisiklik yaptik ve domateslerimizi kabugunu soymadan degerlendirdik. Kolay kolay cesaret edemezdik ama guvenilir referansimiz vardi. Annemin komsusu gecen sene usenip rondodan fazla cekerekten yapmis ve tadi kabuksuzlardan bile dahs guzel olmus... bakalim nasil olacak? Tadina ve dayanikligina simdilik yorum yapamasam da rengi kesinlikle daha guzel daha canli bir kirmizi. Isin puf noktasi her sene yeni kapak kullanmak ve domatesler sicakken kavanozlara koyup ters cevirip sogumasini beklemek.
Kis hazirliklarinin hizla surdugu su gunlerde herkese kolay gelsin...

Geçen seneki domates sosu hazırlığı için buraya tık

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder